Jag har jobbat under namnet Neocreo Design Solutions sedan 2003, och jag uppdaterade logotypen bara för några år sedan.

Det jag kände härom veckan var att logotypen kändes lite utdaterad. Jag hade också tröttnat lite på den orangea färgen jag haft så länge.

Det var dags för förändring. Jag ville ha en modern logotyp som visar exklusiviteten i mitt märke och som ändå fungerade på min existerande webbplats. Den skulle också kännas relevant och designmässigt tilltalande. Ibland behöver man inte göra något svårare än vad det är.

Neocreo_final

Den nya logotypen är en fraktal-logotyp med ett färgschema som sträcker sig från blått till grönt till lila till rosa. Just pastellfärger har alltid tilltalat mig, så denna kändes mycket mer tilltalande. Teckensnittet är faktiskt den klassiska Palatino, som var väldigt öppen och hade intressanta och tilltalande bokstäver, framför allt N och C.

Nu ska jag bara ändra lite på hur webbplatsen presenteras, och justera lite färger, så är jag snabbt igång igen och redo för nya uppdrag.